Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nepodpálí Eden?! Víme, kolik krabiček denně vykouří trenér Chelsea

Autor: vba

Cigára, cigára, cigára! Trenéra! Chelsea Maurizio Sarri (60) bez nich prostě neumí žít. Kouří všude, kde je to jen možné. Ve čtvrtek v Edenu ale bude na slávistech, aby tomu zatnuli tipec!

Italský stratég měl se svým zlozvykem pré hlavně ve své domovině. Na Apeninském poloostrově sice dlouhá léta platí zákon, který zakazuje kouření ve veřejných budovách, na to ale Sarri kašlal. Jako kouč Neapole proto kouřil pod nos pořadatelům na chodbách stadionu, svým svěřencům v kabině, ale i přímo před zraky kamer během zápasu!

„Je naprosto neuvěřitelný. Nikdy jsem neviděl nikoho jiného, kdo by tak čadil!“ kroutil hlavou tehdejší kapitán Neapole Marek Hamšík . Jeho spoluhráč Dries Mertens zase na Sarriho prásknul, že vyhulí pět krabiček denně.

Po loňském přesunu na lavičku Chelsea však Sarri slíbil, že s kouřením sekne! Tedy alespoň částečně... „Jo, budu kouřit jen po večerech. Ale pouze na rok, dva, déle to nevydržím,“ chechtal se. Ovšem ani to nedodržel.

Maurizio Sarri je vášnivým kuřákem
Maurizio Sarri je vášnivým kuřákem

Hned v prvním mači za »Blues« měl po celých 90 minut v ústech cigaretový filtr, který nervózně žmoulal. Ve vypjatém - derby proti Arsenalu ho zase kamery zachytily, jak v ruce třímá poloprázdnou »krabku«. A v tréninkovém centru Chelsea si zase prý zapálí hned, jakmile odejdou novináři...

V Evropské lize však Sarrimu kouření procházelo. V Lipsku mu dokonce v šatně hostů připravili provizorní odvětrávanou místnůstku, kde si mohl beztrestně zapálit! Během čtvrtfinále EL v Edenu ale na takové ústupky bude muset zapomenout. A když tam cigáro netípne, měli by slávisté na hřišti típnout jeho!

 

Témata:  chelseaSlaviacigaretaevropská ligaSarriVIPsport