Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Orgie slovenského hokejisty! Českou partnerku natočil nahoře bez a zlil pivem

Autor: pv

Na měsíc vyrazili za exotikou. Hokejista Karlových Varů Lukáš Kozák s vítězkou televizní reality show Hotel Paradise Nelou Slovákovou letěli na Bali. Slovenský obránce svou lásku během dovolené nešetřil a několikrát ji pořádně vyděsil.

O zábavu nebyla nouze. Kozák i Slováková své měsíční dobrodružství denně sdíleli s fanoušky přes Instagram. Pánové tak hlavně ocenili fotky a videa blonďaté krásky, jak špulí zadeček v plavkách nebo její obří vnady nacpané v bikinách.

Zamilovaná dvojce se dokonce fotila při koupeli ve vaně
Zamilovaná dvojce se dokonce fotila při koupeli ve vaně

Zamilovaný Kozák se nebál pochlubit ani ve chvíli, kdy se jeho sexy žena opalovala nahoře bez. Slováková si toho včas všimla, že ji hokejista točí, a poprsí si na poslední chvíli zakryla rukou. Další úlet předvedl ve chvíli, kdy jeho milá spala na lehátku. Kozák neváhal, vzal ji ze stolku lahvové pivo, a nalil ho partnerce přímo do obličeje.

Prý to byl trest za to, že na dovolené pije pivo. Největším trestem však pro Slovákovou byl návrat domů z exotického ráje. Divoká dvojice si v pátek sbalila kufry a vrátila se zpět do Česka.