Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Slavný italský tenisový pár si užívá: Sex máme i patnáctkrát týdně!

Autor: sjs

Rádi spolu divočí. Italská tenista Fabio Fognini odhalil ty nejintimnější podrobnosti z jeho sexuálního života s manželkou Flaviou Pennettaovou. Například kolikrát týdně se milují, a jaká je jejich oblíbená sexuální pozice.

Tenhle rozhovor byl hodně veselý. Usměvavý Fognini vyzradil vše, na co se ho zeptal zvídavý novinář z italského televizního pořadu Le Iene. Například jak často se miluje se svou ženou Pennettaovou, s níž má dvouletého syna Federica.

Flavia a Fabio se nestydí svléknout do spodního prádla
Flavia a Fabio se nestydí svléknout do spodního prádla

„Máme sex dvanáctkrát až patnáctkrát týdně. Když hraji turnaj, tak je to méně. Asi sedmkrát až osmkrát,“ vyzradil tenisový šibal, který si vzal někdejší grandslamovou vítězku US Open v červnu 2016.

Fognini dokonce zmínil, že mu nevadí sex ani před zápasem a jako pikantnost přidal i oblíbenou polohu. „Máme rádi klasiku.“ Tenista pak napráskal, kdy se poprvé líbal či přišel o panictví. „První polibek byl v patnácti letech a sex o dva roky později,“ vyprávěl Ital. Na závěr si během rozhovoru ještě rýpl do čínských soupeřů, že mají malý penis. Fogninimu zřejmě není nic svaté.