Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Luxusní automobil fotbalisty Krmenčíka zboural celou ulici! Kdo šoféroval?

Autor: rau

Ten rambajz vzbudil nad pondělním ránem celou Dobrovolného ulici na Praze 9. Co se stalo? Luxusní Range Rover, který patří snajprovi plzeňské Viktorky a reprezentace Michaelu Krmenčíkovi (26), tady křižoval cestu takovým způsobem, že naboural čtyři auta. Podle policie nehodu způsobila fotbalistova žena Denisa, nad případem ale visí několik otazníků?

Podle svědkyně, která Blesk o případu informovala, Krmenčíkova manželka, jež je právě ve čtvrtém měsíci těhotenství, automobil, který způsobil škodu několik desítek tisíc korun, rozhodně nešoférovala. „Problém je, že celá kauza se snaží být zametena pod koberec. Z tohoto auta utekl muž a po chvilce dorazila na místo nehody paní, která uvedla, že řídila,“ napsala žena. 

Pilotoval ve skutečnosti plzeňský kanonýr, který kvůli vážnému zranění sehrál poslední soutěžní zápas na konci loňského října? Svědkyně to Blesku nepřímo potvrdila. „Policie uvedla, že nejsou svědci, ačkoliv to sledovalo pár lidí z baráku,“ popsala s tím, že na místě zůstalo po řádění obrovského automobilu dokonalá spoušť. „Máme protokoly jak od policie, tak od pojišťovny. Jen škoda na Krmenčíkově autě je 400 tisíc,“ dodala.

Krmenčíkův luxusní automobil za sebou nechal docela spoušť
Krmenčíkův luxusní automobil za sebou nechal docela spoušť