Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Bláznivé video k hokejovému šampionátu. Sexy Asiatka řádí na ledě s reprezentantem

Autor: hok

Při příležitosti hokejového mistrovství světa vznikla netradiční reklama. Ve spotu od Jägermeisteru vystupuje tajemná sexy Asiatka v blond paruce, která ztvárňuje rozhodčí. Mezi hráči se na ledě objevil i bývalý reprezentant.

Filmový spot provází hokejové diváky v televizi i na internetu po celou dobu konání mistrovství světa. Roli brankáře si reklamě zahrál gólman týmu HC Letci Letňany David Pírs. Třiadvacetiletý odchovanec pražské Sparty i Slavie má za sebou pět startů v reprezentaci do sedmnácti let.

Natáčení klipu trvalo 12 hodin
Natáčení klipu trvalo 12 hodin

V klipu hájí branku z lešenářských trubek před nájezdy hráčů oděných do kostýmů jako vystřižených z Šíleného Maxe. Hrací plochu osvětluje laserová projekce a roli rozhodčího hraje tajemná Asiatka v blond paruce.

Námět televizního spotu vymyslel kreativní ředitel agentury Concept One Peter Tarbajovský, který hokejové mistrovství se svým týmem předělal na „Meistrovství, ze kterýho mrazí“.

V klipu sice uvidíte vše, co k hokeji patří, tedy dresy, stadion, hráče i fanoušky, ale do všeho se svérázným způsobem obtiskl svět Jägermeisteru, ve kterém nejde o soupeření a vítězení, jako spíše o záměr si společně užít nepřestávající lov. Výsledek působí, jako když se parta mladých lidí dostane na led a udělá si vlastní večírek s ledově namraženým Jägermeisterem.

Volba filmového zpracování padla na Bistro Films a slovenského režiséra Rolanda Wraníka, který v minulosti natáčel klipy pro Rytmuse nebo Mika Spirita. Natáčení předcházely tři měsíce příprav. Během procesu se měnila lokace z Kasáren Karlín na krasobruslařskou halu Hasa v pražských Vršovicích.

„Nechtěli jsme klasickou hokejovou halu s vysokými stropy, v níž by se nedala vytvořit autentická atmosféra party na ledu,” vysvětluje projektová manažerka Tamara Kučerová z agentury Concept One.

Samotné natáčení trvalo od šesti večer do šesti ráno a mimo štáb a hlavní představitele se ho zúčastnilo osmdesát komparzistů. Color gradingu, neboli barvení filmu, se ujali experti z newyorského postprodukčního studia Company3, kteří se podíleli na připravovaných Star Wars: The Rise of Skywalker nebo na remaku Lvího krále.