Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Překvapení po MS v hokeji: sporťačka Darina makala těhotná, teď končí!

Autor: pv

Na delší čas to bylo její poslední vystoupení před kamerou. Sportovní reportérka České televize Darina Vymětalíková po konci mistrovství světa v hokeji prozradila, že se stane letos už potřetí maminkou.

Znovu jako každý rok v pekelném tempu absolvovala tři týdny na mistrovství světa v hokeji. Tentokrát nebyla reportérka Darina Vymětalíková na rozhovory s hokejisty „sama“. Pod srdcem totiž nosí třetího potomka a už byla pěkně zakulacená.

Darina Vymětalíková se práci reportérky věnuje již devatenáct let
Darina Vymětalíková se práci reportérky věnuje již devatenáct let

„Končím. Poslední, co dělám, je nějakej Šimon Hrubec , Bratislava. A pak jdu na odpočinek a přijde novej. Mladej. Ale ten bude sekáč, pánové. Ne jako já. Ten se nezakecá... Tak teda good luck,“oznámila na Twitteru osmatřicetiletá sporťačka, která o sobě s nadsázkou tvrdí, že je blonďatý držák na mikrofon.

Vymětalíková je ve sportovní redakci České televize od roku 2000 a i tak zvládala plnit roli matky.

„Já jsem doma mnohem více než jakákoliv jiná pracující máma. A když odjedu pryč večer na hokej nebo na více dní třeba na mistrovství světa, tak to už je pak otázka pro manžela a pro prarodiče, jak to zvládají. Já jsem zkrátka na šampionátu a musejí to zvládnout oni,“ prozradila před časem pro server Aktuálně. Nyní ji čeká delší pauza od hokeje.

Bartošák o narození syna: Nádherný zážitek. Asi mi to dojde až po mistrovství
Video se připravuje ...