Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Fotbalista Černý: staronová láska! Znovu randí s krásnou herečkou z Ulice

Autor: tad

Na hřišti to Václavu Černému (21) dvakrát nekope, ale doma to je jiná liga! Fotbalista Ajaxu Amsterdam randí se staronovou láskou, opět se dal dohromady s herečkou Sarou Sandevou (21).

Říká se, že stará láska nerezaví, a v případě fotbalisty Černého to platí určitě! S hvězdou seriálu Ulice randil před dvěma lety, a i když se rozešli údajně kvůli tomu, že na sebe neměli čas, teď jsou zase samý zamilovaný úsměv.

Fotbalista Černý a herečka Sandeva opět tvoří pár
Fotbalista Černý a herečka Sandeva opět tvoří pár

Čas tak přebil skutečnost, že česká herečka makedonského původu po rozchodu s Černým hledala štěstí v náruči dalšího fotbalisty. Kráska randila s libereckým Janem Sýkorou (25), tenhle románek však dlouho nevydržel.

»Nového« milého brunetka přiznala na jaře, tehdy ještě nespecifikovala, že se znovu jedná o Černého. „Přítel je pryč z Prahy, nežije v Česku a jezdí za mnou,“ prozradila herečka se slabostí pro fotbalisty.

Kdo ví, třeba oprášený vztah pomůže Černému nakopnout kariéru. Talentovanému fotbalistovi ji v Ajaxu Amsterdam překazila řada zranění a spekuluje se o tom, že by v létě měl přestoupit do Utrechtu. Bude za ním milá jezdit i tam?