Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pohřeb manželky Jágrova spoluhráče: Přišel i podezřelý syn!

Autor: rau

Na petrohradském hřbitově Volkov se týden po krvavém masakru pozůstalí a přátelé naposledy rozloučili s manželkou bývalého Jágrova spoluhráče z Omsku Maxima Sokolova (47) Irinou (†45). Nejblíže u otevřené rakve stál její muž, někdejší reprezentační brankář. Naopak zpovzdálí vše sledoval syn Arsenij (15), hlavní podezřelý z vraždy vlastní maminky.

Druhý syn Sokolovových Maxim leží ve vážném stavu v nemocnici, kde se vzpamatovává z bodných ran na hrudi a na krku, které mu podle vyšetřovatelů způsobil mladší sourozenec.

Jeho zdravotní stav se vylepšil natolik, že byl na přání otce převezen na specializovanou kliniku. Už není v ohrožení života a brzy by měl vyšetřovatelům poskytnout jednu z klíčových výpovědí.

Zpravodaj webu Komsomolskaja Pravda si na pohřbu Sokolovové všiml podivného chování jejího mladšího potomka Arsenije, který se prý občas lehce usmíval. Působil nervózně. Na konci obřadu maminku polibkem vyprovodil do nebe!

Jeho slavný otec byl bezprostředně u otevřené rakve a celou ceremonii držel v rukou svíčku. S manželkou měl dlouhodobé spory a dva roky už ani nežili spolu. Podle neověřených informací byli dokonce rozvedeni.

Tehdy ještě šťastná rodina Sokolovových nevěděla, jaké hrůzy ji čekají
Tehdy ještě šťastná rodina Sokolovových nevěděla, jaké hrůzy ji čekají

Policie mezitím stále řeší, kdo nebožku Irinu zavraždil. Teorií je několik; mladší syn Aresnij, starší Maxim nebo někdo úplně jiný?

Se šílenou teorií teď přispěchala rodinná kamarádka Sokolovových Anna Nikitinová. „Myslím, že kluci kryjí někoho třetího, kdo jim je blízký. Možná jejich otce,“ zaznělo brutální obvinění na webu starhit.ru.

„Maxim Irinu bil. Řekl mi o tom náš společný přítel. Sokolov přišel na to, že Irina má novou lásku, a tak ji zabil. Synům řekl, aby to vzali na sebe, poněvadž oni jít sedět nemohou,“ dodala Nikitinová.