Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy plavkyně? Vždyť vypadáme jako svalnatí chlapi, směje se krásná Seemanová

Autor: pv

Patří mezi největší naděje českého plavání. Závodnice Barbora Seemanová (19) kromě skvělých výkonů v bazénu zaujme i krásným zjevem. Jak to má ale sympatická plavkyně nastavené v osobním životě?

České plavání nyní táhnou hlavně ženy. Svěcená, Kubová, Závadová nebo právě Seemanová. Zájem o jejich sport se tak zvedá.

„Myslím si, že teď se to podařilo více zpopularizovat a je větší zájem i ze strany médií, což je super, že se to dostává více do podvědomí lidí. Třeba za pár let bude plavání zase úplně jinde,“ řekla iSport.cz reprezentantka, která si myslí, že se zájem o plavání zvedá nejen díky tomu, jak krásné závodnice v Česku jsou.

Česká plavkyně Barbora Seemanová
Česká plavkyně Barbora Seemanová

„Pár lidí si ze mě dělalo srandu, že nechápou, proč na to lidi koukají, že jsme stejně v jednodílných plavkách a není nic vidět. Hlavně holky většinou vypadají trošku jako chlapi – velká ramena, hodně svalů…“

Vrcholový sport Seemanové i hodně vzal a to hlavně co se týče osobního života. „Chtěla bych s rodiči trávit více času i celkově s rodinou a kamarády. Když jsem teď dokončila střední školu, tak se zapíjela maturita, chodilo se na různé oslavy a já se vždycky musela omluvit, že někam odlétám. V tomhle směru mě to mrzí, ale říkám si, že na to bude čas později,“ řekla plavkyně.

Témata:  plavánírodinaSeemanováVIPsport