Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Opovážlivý Zverev se drsně pustil do Lendla! Co řeší místo tenisu?

Autor: kvč

Spolupráce tenisty Alexandera Zvereva a legendárního Ivana Lendla, který je koučem nadaného Němce, zatím nepřináší kýžené ovoce. "Saša" se rozhodl svou frustraci ventilovat, a českou ikonu zrovna nepochválil!

Zverev, který nedávno nakoukl i do nejlepší trojice tenistů na světě, je pořád teprve 22letý mladík, který má před sebou dlouhou kariéru. Po více než slibné minulosti se od něj ale v roce 2019 čekalo výrazně víc. Vyhrál jediný turnaj, a to v Ženevě, a na grand slamech marně čeká na úspěch. Naposledy na Wimbledonu skončil už v prvním kole zásluhou českého tenisty Jiřího Veselého.

Zverev je psychicky na dně, soudí se s bývalým manažerem Patriciem Apeyem. A teď mu ještě bouchly saze směrem k vlastnímu trenérovi, kterým není nikdo jiný, než česká ikona Ivan Lendl.

"Na tréninku, který trvá dvě hodiny, ke mně půl hodiny stojí zády a vypráví mi, jak hrál golf," postěžoval si mladý Němec na tiskové konferenci před turnajem v Hamburku. Lendl prý více řeší výkony na greenu a svého nového pejska, než aby se věnoval tomu, co zná nejlépe.

"Mluvili jsme o tom. Řekl jsem mu, že by se měl více soustředit na tenis," řekl Zverev a dodal, že mnoho věcí se změní. Tak jen aby tou hlavní změnou nebyl Lendlův odchod z týmu talentovaného hráče...

Ivan Lendl je pod palbou kritiky svého svěřence Alexandera Zvereva
Ivan Lendl je pod palbou kritiky svého svěřence Alexandera Zvereva