Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rok po tragické smrti dcerky Emmy! Lyžař Bode Miller vyhlíží dvojčata

Autor: as

Zase pláčou. Ne zoufalstvím jako před rokem, kdy se americké lyžařské legendě Bode Millerovi (41) a jeho ženě Morgan (32) utopila v sousedově bazénu 19měsíční dcerka Emmy. Nyní vytroubili do světa velkou novinu: čekáme dvojčátka!

Tehdy tu nekonečnou bolest sami nemohli unést, museli s ní ven. „Ztráta dítěte, zatímco jsem byla těhotná, byla tou nejvíc zmatečnou zkušeností mého života. Konflikt emocí, kdy se z čisté radosti stala během jediné noci vina a hrůza.

Jak bych mohla milovat tohle dítě stejně, jako jsem milovala Emmy? Vždyť bude jen náhražkou,“ vyznala se Morgan, bývalá plážová volejbalistka a modelka.

Čtyři měsíce po tragédii se jim narodil syn Easton. „Mýlila jsem se. Ve chvíli, kdy jsem uslyšela jeho pláč, něco v mojí duši znovu ožilo. Naděje. Láska.“ Se slavným manželem, olympijským vítězem a čtyřnásobnými mistrem světa, jenž má z předchozích vztahů dva potomky, tak měli dva kluky. A za ne celý půlrok otěhotněla znovu! Pak jí lékař řekl šokující novinu: čekáte jednovaječná dvojčátka, další dva chlapce.

„Bode mi vždy říkal, že chce jednovaječná dvojčata, která by přišla na svět v den jeho narozenin. A termín máme 11. listopadu, jen měsíc po jeho narozeninách!“ oznámila Morgan, zatímco Bode jásal: „Jednovaječná dvojčata! Splněný sen!“ Celá Amerika je z příběhu svého sportovního hrdiny naměkko. „Od začátku tohoto těhotenství jsme oba věděli, že Emmy má nějak prsty v tomhle zázraku...,“ nepochybovala paní Millerová.

Zase šťastní! Bode Miller s manželkou a dětmi Nashem (4), Neesyn (11), Emmou (†19 měsíců), Eastonem (10 měsíců) a Samem (6). Rodinka se rozroste o další dva klučiny!
Zase šťastní! Bode Miller s manželkou a dětmi Nashem (4), Neesyn (11), Emmou (†19 měsíců), Eastonem (10 měsíců) a Samem (6). Rodinka se rozroste o další dva klučiny!