Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Sexy lyžařka Vonnová se zasnoubila s ďábelským hokejistou. Prozradili detaily!

Autor: pv

Podruhé si vyzkouší, jaké je to být vdanou paní. Nejúspěšnější lyžařka historie Lindsey Vonnová (34) oznámila, že se zasnoubila s hokejistou NHL P. K. Subbanem, který od nové sezony bude hrát za Ďábly z New Jersey.

Jsou spolu dva roky a nyní uznali, že je čas udělat další krok v jejich vztahu. Hokejista Subban se tak rozhodl požádat o ruku o čtyři roky starší lyžařku Vonnovou . Před dvěma týdny zašel ke svému klenotníkovi v Beverly Hills a zakoupil prsten se smaragdem, protože Lindsey oblíbená barva je zelená.

„Lindsey je to nejlepší, co mě potkalo. V životě jsou lidé, kteří si zaslouží být s dobrými lidmi. Mají tu osobu, která se o ně stará a nutí je usmívat se, a ona si zaslouží být s někým, kdo ji miluje víc než cokoli jiného na světě, a to jsem já,“ vyprávěl Subban.

Bez kombinézy. Lyžařka Lindsey Vonnová se ráda nechává fotit v plavkách.
Bez kombinézy. Lyžařka Lindsey Vonnová se ráda nechává fotit v plavkách.

Olympijská vítězka, která byl už před lety vdaná za kolegu Thomase Vonna, nedokázala být v manželství věrná. Kvůli románkům s jinými muži tak její manžel požádal o rozvod a navíc dostal jako odstupné velký balík peněz.

Od té doby měla Vonnová například za partnera slavného golfistu Tigera Woodse . Oba se vroucně milovali, ale vztah na dálku neměl šanci přežít. Nyní už ale nezávodí a má už mnoho čau jen na svou novou lásku.

„Byla jsem už vdaná, takže jsem docela váhala, jestli bych mohla najít někoho jiného, s kým bych se chtěla znovu brát. Po několika měsících randění jsem věděla, že je to muž, s nímž chci být. Dělá mi radost. Je pozitivní a energický,“ rozplývala se Lindsey a už pomalu začíná plánovat svatbu.