Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Řekla ANO! Pančochová žádala o ruku rozvedenou maminku, vybrala speciální místo

Autor: pv

Bude svatba! Freestyle snowboardistka Šárka Pančochová (28) požádala o ruku partnerku Kaileen Lareeovou (32). Česká olympionička a bojovnice za práva homosexuálů si pro romantickou chvíli vybrala i příhodné místo - nejvyšší horu státu Oregon. Nadšená Američanka odpověděla ANO!

Láska hory přenáší. Možná i proto si Šárka Pančochová vybrala pro žádost o ruku nejvyšší horu státu Oregon Mount Hood.

S partnerkou Kaileen Lareeovou vyšplhaly do místa s pěkným výhledem, který umocňovalo zapadající slunce. Trojnásobná olympionička zapnula kameru a ukryla ji tak, aby nic netušící Kaileen nepoznala, co se chystá.

Romantická chvíle. Šárka Pančochová požádala o ruku partnerku Kaileen Lareeovou
Romantická chvíle. Šárka Pančochová požádala o ruku partnerku Kaileen Lareeovou

Nervózní Pančochová chvíli sbírala odvahu, aby se zeptala své lásky, jestli si ji vezme. Když vytasila krabičku s prstýnkem, mile překvapená Američanka řekla ANO! Česká závodnice pak na nic nečekala a začala se se snoubenkou dlouze a vášnivě líbat.   

„Jsem velmi hrdá, že můžu oznámit, že řekla ANO!!! Je to velmi vzrušující. Právě tato osoba je v mém životě. A nemůžu uvěřit, že jsem ji vůbec našla. Dnes a denně mě dělá lepším člověkem svou laskavostí a štědrostí. Moc ji miluju. A přeju si strávit zbytek svého života s ní,“ připsala Pančochová k fotce Lareeové chlubící se prstýnkem.

„Jsem hrdá, že říkám celým svým srdcem, ANO!!! Miluji tě, i náš společný život, rodinu a přátele, kteří nás obklopují. Jsem navždy tvoje,“ rozplývala se Američanka, která má z předchozího manželství dceru Khaylu.

Pančochová svou sexuální orientaci prozradila na jaře 2017 a začala bojovat za práva homosexuálů. „Vím, že spousta lidí nemá ani ponětí, co registrované partnerství znamená. Ani já, dokud jsem se o toto téma nezačala trochu více zajímat, jsem nevěděla, že registrované partnerství vlastně moc neznamená,“ napsala nedávno snowboardistka na Facebooku.

V Česku ještě nejsou sňatky stejného pohlaví legální. Proto se zřejmě vezmou v některém ze států USA.