Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

To je sumička! Kolik dostal Pelta za čtyři štěky v reklamě s Čtvrtníčkem?

Autor: nem

Vítejte ve spolku, kde každý na každého všechno ví. Kde poletují bankovky jako pečení holubi a kde je exšéf svazu Miroslav Pelta (51) stále populární figura. Vítejte v české kopané.

Republiku začala drtit druhá fáze reklamního spotu na povinné ručení z dílny veselého všeuměla Petra Čtvrtníčka (55). Zase je o Peltovi a opět o prachách.

„Mi volal Pelta!“ Odposlechová hláška z už legendárního Čtvrtníčkova divadelního představení schytala loni v červenci »ťafku«. Jablonecký bafuňář se ohradil proti údajnému porušení svých osobnostních práv a poslal na jednání s firmou Klik.cz svého advokáta Bronislava Šeráka.

Ze spotu pak Peltovo jméno zmizelo, ale v tom novém je opět. A nejen to! Miroslav Pelta tam na Čtvrtníčkově mobilu mluví! No a tak se napříč fotbalovými kancly začala divoce přetřásat otázka: „Kolik za to ten Peltonen dostal? Přece by to nedělal bez munice.“

Našla se i spousta odpovědí a všechny se shodovaly na jedné sumě. „Mirek si přijde na 1,5 milionu korun,“ řeklo Blesku několik lidí z Peltova okolí.

Takový randál? Za čtyři štěky ve Čtvrtníčkově scénáři dělaném podle videonahrávky: „Slyšíme se? To je libový. To je vyloučený. To nevím?“ Tak to je asi fakt vyloučené a jeden a půl »míče« by snad dával smysl, jen kdyby Pelta vytřískal peníze ze sporu o osobnostní práva s Klik.cz.

„Tu částku jeden a půl milionu jsem také slyšel. Létá fotbalovým prostředím, ale je to nesmysl. Vedeme v tom sporu o práva jednání s protistranou, ale o takovou částku se nejedná,“ pověděl Blesku Peltův právník Šerák.

Což o to, Miroslav Pelta by ten ranec asi bral, ovšem zřejmě není ani »reklamní«…

„Slyšíme se?“ Fotbalový bafuňář Miroslav Pelta se stal hvězdou reklamního spotu Petra Čtvrtníčka
„Slyšíme se?“ Fotbalový bafuňář Miroslav Pelta se stal hvězdou reklamního spotu Petra Čtvrtníčka