Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mokré, nebo suché hřiště? Spor slavných fotbalistů rozsekla až sexy hráčka

Autor: sjs

Byl to nejhorší zápas víkendu. V ligovém utkání Karviné s Bohemians nepadla žádná branka a na fotbal na hřišti se nedalo dívat. Trenér Klokanů Martin Hašek tvrdil, že výkon jeho týmu ovlivnilo suché hřiště. Právě kvůli tomu se v pořadu Tiki-Taka na O2 TV Sport spustila vášnivá debata mezi fotbalisty.

Kropit či nekropit, toť otázka. Moderátor pořadu Tiki-Taka Petr Svěcený se hostů ve studiu zeptal, jestli je lepší hrát na mokré trávě, nebo ne. „Když nastupuješ na mokrý hřiště, hned máš mokrý nohy. Když spadneš, tak jsi hned špinavý a máš mokrý zadek,“ měl jasno Petr Švancara .

Mokré nebo suché hřiště? Spor slavných fotbalistů rozsekla až sexy hráčka
Video se připravuje ...

S tím vůbec nesouhlasil vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer . „Mluvíš asi o hřišti s kalužema. Já mluvím jen o mokrý trávě, aby se hrálo rychle. Na Srbské máte pořád suché hřiště,“ podotkla legenda Slavie při vzpomínce na utkání v Brně.

Markéta Ringelová (24) Výška/váha: 167 cm/58 kg Pozice: útočnice Fotbalový idol: Mesut Özil a Zinedine Zidane
Markéta Ringelová (24) Výška/váha: 167 cm/58 kg Pozice: útočnice Fotbalový idol: Mesut Özil a Zinedine Zidane

„V Anglii je povinnost kropit hřiště. Je to i kvůli divákům, hraje se lepší fotbal. U nás vítězí jiná taktika,“ povzdechl si Šmicer, který válel v Liverpoolu. To fotbalistka Sparty Markéta Ringelová měla jasno. „Na suchém to samozřejmě dře. Oba dva týmy mají stejné podmínky, a hrát se na tom dá.“