Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Aplaus pro vášnivou fanynku. Plavovláska naostro zastínila basketbalisty!

Autor: ris

Když čeští basketbalisté i fanoušci u zápasu mezi Brazílií a USA trnuli, aby Američané defintivně zpečetili senzační postup Ginzburgových chlapců do čtvrtfinále mistrovství světa, stačila vteřinka a veškerá koncentrace byla tatam. Alespoň na chvíli…

To když si režisér přenosu vyhlédl v hledišti rozkošnou brazilskou fanynku, jež se bez podprsenky v odvážném žlutém tílku kroutila mezi nadšenými zírajícími fandy jako kobra při jemných tónech flétny.

Hala bouřila nadšením, pánové vytahovali mobily, aby si tu scénu zaznamenali na věky, což si svůdná blondýnka jaksepatří užívala. Aby ne, vždyť aplaus měla větší než vyrýsovaní obři na palubovce.

Záběry to byly natolik žhavé, že vyrazily dech i komentátorovi a vítězi NBA Andrew Gazemu. Jindy sdílný chlapík, který se z titulu v nejlepší lize světa radoval v dresu San Atotnia v roce 1999, na chvilku oněměl!

„Fanoušci dorazili do Číny, aby byli u toho! A přesně tohle hráči potřebují. U fanoušků musíte umět vyvolat vášeň a emoce,“ dostal ze sebe jeden z nejlepších basketbalistů v historii Austrálie při pohledu na plavovlasou provokatérku.

Spoře oblečená fanynka při utkání USA a Brazílie rozvášnila tribuny
Spoře oblečená fanynka při utkání USA a Brazílie rozvášnila tribuny