Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tenistka Cibulková píše o slavných milencích! Řekla, koho z nich už nemusí

Autor: pv

Když biatlonistka Gabriela Koukalová vydala autobiografii Jiná, nastal v Česku poprask. Ve své knize totiž očernila spoustu lidí včetně vlastních rodičů. Letos v listopadu vyjde autobiografie slovenské tenisové hvězdy Dominiky Cibulkové a už teď se ví, že to bude taktéž velice třaskavý materiál. Dokonce se v knize Tenis je můj život rozepsala o slavných milencích!

Už jen týdny zbývají do vydání knihy Dominiky Cibulkové . Tenistka nyní dělá maximum, aby na své veledílo upozornila širokou veřejnost. V rozhovoru pro slovenský deník Nový Čas tak částečně prozradila, na co se mhou čtenáři těšit.

Dominika Cibulková a její sexy outfit na focení reklamy
Dominika Cibulková a její sexy outfit na focení reklamy

„Bude to velmi otevřená kniha o věcech, o kterých běžně nemluvím. Věnuje se soukromí, tenisovému zákulisí a svým emocím,“ prozradila Cibulková o knize, kterou připravovala rok a půl. Na stránkách ale nechce nikoho poplivat. „Nejsem typ člověka, který by psal o lidech, kteří mi hnuli žlučí. Nebude to vůbec o tom, jestli na mě byl někdo zlý nebo mi ublížil. I o manželovi se zatím vyjadřuji jen a jen pozitivně,“ smála se tenistka.

V publikaci nakousne i bývalé milence. Její ložnicí prošlo několik tenistů. „Gaël Monfils je jeden z chlapů, o kterém můžu mluvit jen v dobrém. I teď, když se spolu setkáme,  pěkně se pozdravíme. On se nemusí bát ničeho. To Jürgen Melzer dopadne v knize hůř. Vyjádřím tam dost osobní názor,“ upozornila tenistka. 

Právě rakouský tenista Melzer je proslavený sukničkář. V letech 2012 až 2015 měl za ženu českou hráčku Ivetu Benešovou, se kterou ovládl smíšenou čtyřhru ve Wimledonu. I ji však začal podvádět a následoval rozchod.