Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krasobruslař Březina zapomíná na slzy... Dojemný vzkaz těhotné manželce!

Autor: zal

Dozněly poslední tóny Beatles, na které jel volnou jízdu, on poklekl a zabořil oči do ledu. Krasobruslař Michal Březina (29) věděl, že životní šanci na evropský titul promrhal. A že z vedoucí příčky sletí hluboko mezi poražené.

Nakonec se pád, který zapříčinily hned tři marné pokusy o čtverný salchow, zastavil na sedmé příčce. Zatímco o den dříve, čili „Yesterday“, to byla paráda a Michal bral za krátký program malé zlato, tentokrát prožil opravdový „Perný den“.

A i když v druhé půlce jízdy našel skokanskou jistotu a nasazením strhnul diváky, bylo pozdě. Sen o návratu na stupně vítězů po sedmi letech se rozplynul.

Michal Březina se svou manželkou Danielle čekají prvního potomka.
Michal Březina se svou manželkou Danielle čekají prvního potomka.

„Byl to skvělý závod a bojoval jsem až do konce. Doufal jsem, že konec se ponese na lepší notě, ale takový je život. Nyní pro mě má přichystaného něco mnohem důležitějšího. Nemůžu se dočkat, až uvidím svou ženu a přivítáme naši malou princeznu na světě,“ napsal »Mick« na své sociální sítě.

Útěchy se tak krasobruslař dočká co nevidět – jeho americká manželka Danielle mu v únoru porodí holčičku. Pak si bude moct při vzpomínce na volnou jízdu v Grazu říct: Nech to být! Nebo-li „Let it be“...