Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

První FOTO: Vémola má s přítelkyní Lelou dceru, narodila se mnohem dřív

Autor: Ondřej Němec

Je to tu, dříve než se čekalo, Karlos Vémola se stal podruhé otcem. Dnes se mu narodila dcera Lili. „Byli jsme překvapení. Termín jsme měli úplně jiný,“ říká šťastný tatínek. „Lili už s námi prostě na Vánoce chtěla být doma, takže v 15:10 přišla na svět.“ Porod proběhl bez komplikací, slavný český MMA bojovník tak prožije svátky s dcerou a partnerkou Lelou Ceterovou společně.

Neštěstí ve hře, štěstí v lásce. Okřídlené pořekadlo, které stále platí. Karlos Vémola sice prohrál Zápas století s Attilou Véghem, ale teď prožívá nejšťastnější chvíle, dnes se mu totiž narodila dcera Lili.

„Nejkrásnější věci na světě se stanou, když je nejmíň čekáte. Lili už s námi prostě na Vánoce chtěla být doma, takže v 15:10 přišla na svět,“ hlásí nadšený tatínek.

„Byli jsme překvapení. Termín jsme měli úplně jiný,“ říká Vémola. Původně se měla dcerka narodit až ke konci roku. Veliké štěstí tedy přišlo dříve.

Pyšný otec Karlos Vémola s drerou Lili
Pyšný otec Karlos Vémola s drerou Lili

Původně pro bojovníka z Olomouce přitom středa nezačala zrovna nejlépe. „Volali mi ráno z Anglie, že umřel můj nejoblíbenější soused Stan, kterého jsem měl ohromně rád, byl to skvělý člověk. Je zvláštní, jak tomu opravdu někdy je, jeden člověk z vašeho okruhu odejde a někdo nový přijde,“ zamýšlí se Vémola.

„Byl jsem celý den smutný, měl jsem letět do Londýna na pohřeb a za jeho rodinou, protože on i nakoupil pro mé děti dárky. A najednou mi volala Lela, že jede do nemocnice rodit.“

Čtyřiatřicetiletý bojovník porod stihl a je nesmírně šťastný. Na Vánoce už bude mít dceru i partnerku Lelu doma.

Lili váží 3,26 kg, porod proběhl bez komplikací. Vémola má už syna Karlose Jr. a nevlastní dceru, kterou vychovával odmalička.