Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Božský Maradona už v tom zase lítá! Drogy mu nosí přímo při zápase

Autor: ptr

Argentinský fotbalový bůh Diego Maradona (59) opět rozvířil debatu o své netajené lásce k psychotropním látkám. Během utkání nejvyšší argentinské ligy mezi týmy Gimnasia a Rosario Central došlo k momentu, který si většina přihlížejících dokáže vyložit jen jedním způsobem. Diego už zase jede bomby!

Legendární »plejer« působí v klubu Gimnasia y Esgrima jako trenér od 8. září loňského roku a zatím se mu příliš nedaří. Po 20 odehraných kolech je se svým mužstvem třetí od konce a poslední vítězství si připsal začátkem prosince.

Předváděná hra zřejmě nedokáže horkokrevného Argentince rozpálit a tak si musí trénování zpříjemňovat po svém. Začátkem druhého poločasu dorazil k sedícímu Maradonovi jeden z asistentů a nesl záhadný balíček. Čirou náhodou se celá lavička dala do pohybu a vytvořila kolem svého vůdce neprostupnou barikádu, která znemožnila kamerám zabírat na pár okamžiků »boží ruku« sápající se po doneseném kontrabandu.

Ani nabuzený trenér ale nedokázal nepříznivý vývoj zvrátit a Gimnasia si připsala již 11 porážku v této sezóně. Je tedy otázkou, zda nebude Diego holdovat své vášni příště už opět mimo fotbalové stadiony, nebo zda ho klub podrží i přes občasné výstřelky a neuspokojivé výsledky.

Diego Maradona aktuálně trénuje celek Gimnasia y Esgrima
Diego Maradona aktuálně trénuje celek Gimnasia y Esgrima