Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Všechno nejlepší, tatínku! Nedvěd se dočkal krásného vyznání lásky a vzpomínek

Autor: ptr

Den otců se slaví v různých koutech světa v odlišné dny. V České republice kupříkladu vždy třetí neděli v červnu, ale některé státy si spojily tento oslavný den s datem 19. března. Mezi ně se řadí například Itálie. Proto se bývalý internacionál a držitel Zlatého míče Pavel Nedvěd (47) dočkal roztomilého vyznání lásky od své dcerky Ivanky (22) a nezapomněl na něj ani syn Pavel junior (20).

Ivanka sdílela na Instagramu celou sérii fotografií, kde byly zachyceny okamžiky od úplného dětství až po dospělost. K tomu neopomněla dopsat i pár krásných vět.

„Nezapomeňme dnes popřát otcům!“ zněla výzva všem sledujícím. „Jedna z mých nejoblíbenějších fotografií.“ dopsala k momentce, kde se s drahým tatínkem a bratříčkem válí na gauči. „Byli jsme tak malí“, doprovázelo zase fotografii z batolecích let. Dcerka se prostě a jednoduše rozněžnila při procházení rodinného alba a podělila se o své pocity.

To Pavel junior byl střídmější. Zveřejnil pouze fotbalovou momentku sebe a otce v jednom dresu z utkání za Skalnou, kde Pavel starší kdysi začínal, a doplnil to popiskem s datem svátku a srdíčkem. I tak je ale patrno, že bývalý kapitán reprezentace odvedl dobrou práci a vychoval děti tak, aby si ho vážily.

„Jedna z mých nejoblíbenějších fotografií“
„Jedna z mých nejoblíbenějších fotografií“