Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rosol o manželství s Ochotskou: Byl to provar. Soudíme se doteď

Autor: bko

Byla to láska jako trám, štěstí se ale rozplynulo a zůstaly spíš trpké vzpomínky. Rozchod a poté rozvod tenisty Lukáše Rosola (34) s moderátorkou Michaelou Ochotskou (35) plnil titulní stránky novin. A ani teď to podle 180. hráče světa není jednoduché. „Fakt je, že s bývalou manželkou to nebylo a doteď není jednoduchý. Soudíme se,“ přiznává v rozhovoru pro deník Sport.

Pozornost, která byla na jejich vztah (a hlavně jeho konec) upřena, mu vadila, spíš by si četl o svých sportovních úspěších. I když těch teď také moc neprožívá… „Kdybych na to pořád myslel, už bych tenis nehrál. Už tak mi to hodně ovlivnilo kariéru. Že už nejsem nějaký čas ve stovce, na tom má velkou zásluhu i moje bývalá žena,“ je přesvědčený Rosol .

Modelka a exmanželka tenisty Lukáše Rosola Michaela Ochotská
Modelka a exmanželka tenisty Lukáše Rosola Michaela Ochotská

„Tak to prostě je, zkušenostmi se člověk učí. Bohužel bývalé manželství byl velký provar a už ho vzít zpátky nemůžu,“ řekl Sportu dvojnásobný vítěz Davisova poháru o soužití s  Ochotskou . Ale aspoň jednu pozitivní věc na bývalém vztahu najde. „Mám z něj syna Andrého, kterého miluju,“ má jasno Rosol.

O vztahu moderátorky a tenisového reprezentanta se začalo šuškat na začátku roku 2013, o dva roky později už byl na světě syn André, v červenci 2015 pak následovala velkolepá veselka. Už ke konci roku 2016 se ale začaly objevovat zvěsti, jak to manželům neklape a Ochotská se v prosinci odstěhovala.

Teď už je ale Rosol opět šťastně ženatý s krásnou Petrou »