Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šokující Štěpánkova tenisová výměna: ROZVOD s Vaidišovou a LÁSKA ke Kvitové

Autor: Tomáš Pokorný, mokk

Tohle je tenisová výměna století! Radek Štěpánek (34) se rozvádí s Nicole Vaidišovou (24), a dokonce už má novou lásku! Randí s Petrou Kvitovou (23), která se před časem rozešla s Adamem Pavláskem (18).

Světový tenis má senzační lovestory! Český daviscupový hrdina Štěpánek a wimbledonská vítězka z roku 2011 Kvitová skutečně patří k sobě!

Přeskočila jiskra

Tu zvěst potvrdilo Blesku hned několik zdrojů z prostějovského klubu. „Přeskočila mezi nimi jiskra, takže nezůstali dlouho sami,“ šíří se novinka. Štěpánek a Kvitová zatím mlží. „Po dohodě s Radkem a Petrou nebudu komentovat, s kým jsou a nejsou,“ reagoval na přímý dotaz Karel Tejkal, mluvčí daviscupového i fedcupového týmu.

S ohledem na blížící se Wimbledon, který startuje už v pondělí, žádné další komentáře...

Nicméně rozchody obou tenistů potvrdil. „Máte dobré informace. Radek Štěpánek a jeho žena Nicole se dohodli na rozvodu i veškerém vypořádání. A to, že skončil také vztah Petry Kvitové s Adamem Pavláskem, už asi není žádné tajemství,“ přidal Tejkal.

Šťastný pár to byl... Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek.
Šťastný pár to byl... Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek.

Manželství po italsku

Byla to před třemi lety velká sláva. Vaidišová, bývalá světová hráčka č. 7, a Štěpánek se brali v katedrále sv. Víta na Pražském hradě, nechyběla celá řada VIP hostů včetně hokejisty Jágra.

I když jejich soužití prý od začátku připomínalo Itálii, v poslední době nic nenasvědčovalo krachu. Na podzim Nicole manželovi vášnivě fandila v pražské O2 areně při finále Davisova poháru a ronila slzy štěstí.

Ještě začátkem června se bok po boku ukázali na koncertu kapely Lucie. Jenže to byla nejspíš jen hra. Už tehdy věděli, že jejich manželství je v troskách...

Foto jako důkaz lásky Štěpánka ke Kvitové najdete v zítřejším (pátečním) Blesku!

Témata:  ŠtěpánekkvitovározvodláskaVaidišová