Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlípník! Kanonýr Realu Madrid zaplatil 200 tisíc za dvě noci s transsexuálem

Autor: lel

FOTO+VIDEO | Obyčejné holky mu nestačí. Fotbalová hvězda Realu Madrid Karim Benzema si před lety užíval s nezletilou prostitutkou, nyní své choutky posunul ještě dál. Podle belgických novin strávil dvě vášnivé noci s transsexuálem!

"Věděl o mé operaci, ale nevadilo mu to. Naopak říkal, že tak je to dokonce lepší," prohlásila pro belgický list Sud Info devětadvacetiletá blondýna Victoria Dorvalová. Dříve známějsí pod jménem Johnny...

Benzema o divokou noc hodně stál, za první dostaveníčko zaplatil 2000 eur, tedy asi padesát tisíc korun. A musel být spokojený, protože neváhal zaplatit trojnásobnou částku za zopakování neřestných radovánek. Dvě noci s transsexuálem ho tak vyšly v přepočtu na víc než dvě stě tisíc korun.

Peníze ale pětadvacetiletý milionář z Realu Madrid jistě neřeší. A zaplatit si společnost mu problémy také nedělá. Není to totiž poprvé, co se dostal do podobné šlamastyky.

VIDEO | Benzemova společnice Victoria neboli Johnny

Už v minulosti byli s reprezentačním spoluhráčem a hvězdou Bayernu Mnichov Franckem Ribérym obviněni ze sexu s tehdy šestnáctiletou prostitutkou Zahiou Deharovou.

Od mladého masíčka ale Benzema nyní přešel k přeoperovaným chlapům. Tak tomu se říká gól do vlastní branky!

Victoria, dříve známá jako Johnny... Transsexuál, se kterým si užíval Karim Benzema
Victoria, dříve známá jako Johnny... Transsexuál, se kterým si užíval Karim Benzema