Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

"Rozmazlený fracek" vyhrožuje Mourinhovi: Odejdu, jestli nezačnu hrát!

Autor: spo

Nespokojená hvězdička Chelsea Kevin de Bruyne (22) hrozí odchodem. A trenérovi Josému Mourinho vzkazuje: "Něco se musí změnit!" Fanoušci v Anglii si ťukají na hlavu, co si to ten drzý hoch dovoluje. "Je to rozmazlený fracek," mají jasno.

Na začátku sezony se zdálo, že se De Bruyne udrží v základní sestavě Chelsea. Pak ale jeho forma šla rapidně dolů a trenér Mourinho zareagoval. Namyšlenou hvězdičku posadil mezi náhradníky a řekl, že dokud se nepolepší, v jeho týmu si nezahraje.

I proto se belgický reprezentant objevil na hřišti až po měsíci v pohárovém zápase s Arsenalem. De Bruyneho reakce? Žádná vděčnost za šanci, ale velká nespokojenost.

"Něco se musí změnit. Dřív, nebo později budu muset hrát," prohlásil. A jasně naznačil, že zvažuje odchod do jiného klubu. "Co s tím můžu dělat kromě toho, abych dřel na tréninku a nestěžoval si? Cítím, že jsem ve formě jako nikdy předtím!"

Podle prvních ohlasů by fanoušci Chelsea problém s jeho odchodem neměli. De Bruyneho považuje drtivá většina z nich za rozmazleného fracka.