Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zašifrovaný vzkaz Čechova manažera Trávníčka o kouči Chelsea: Mourinho je lhář

Autor: Ondřej Michálek

O místo jedničky v bráně fotbalové Chelsea zuřila mezi Čechem (32) a Courtoisem (22) bitva. A ten, který ji rozhodl ve prospěch mladého Belgičana, trenér José Mourinho (51), nejednal na rovinu!

Svědčí o tom vzkaz, který napsal na Facebook David Trávníček, jenž už léta pracuje pro Čecha v agentuře Sport Invest a pojí je přátelství. Nejmenuje, ale z kontextu je vše jasné:

»Neumět říct věci na rovinu, lhát, rozhodovat se podle sebe – jak se to hodí, být bez respektu. Vlastnosti, které nesmí mít člověk, jehož sleduje prakticky celý svět. Velice trpké a hořké poznání...

Zítřek nikdy neumírá. Zítřek patří nám! »Milan« forever!

Vzkaz dal Trávníček na Facebook po pondělním zápasu Chelsea a »lajkovala« ho (označila za oblíbený) mimo jiné Martina Čechová, manželka Petra.

Tohle manažer David Trávníček napsal.Foto Facebook

Co znamená? „Milan je přezdívka Petra, kterou si již roky říkáme. S Itálií to nemá nic společného,“ vysvětlil Blesku autor. Spojitost s Čechem je zřejmá.

Dosadit si do kritické části jméno trenéra Mourinha musí každý sám, to pochopitelně Trávníček komentovat odmítl.

13 dnů na útěk

Právě přímost, s jakou José a Čech vzájemně komunikovali, z nich dělala skvělou dvojku. Což dostalo po posledním trenérově verdiktu tvrdou ránu.

Přišel čas z Chelsea po deseti letech odejít. Zájemci jsou stále stejní: PSG, Monako, Arsenal a možná i Real. Zbývá 13 dnů, přestup je třeba uzavřít do 1. září.