20. srpna 2014 • 04:59

Poslal Čecha na lavičku. Teď ho Courtois žádá: Zůstaň v Chelsea

Autor: kah, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mohl by se chtít zbavit velkého konkurenta, kterého na začátku sezony porazil v souboji o brankářskou jedničku v Chelsea. Ale Thibaut Courtois by si přál, aby Petr Čech v londýnském klubu zůstal, i když kvůli němu přišel o výsadní postavení. „Samozřejmě, v tréninku se od něj mohu stále hodně naučit, protože má tolik zkušeností,“ řekl Courtois po vítězství 3:1 nad Burnley pro deník The Times.



Courtois promluvil o tom, jak s Čechem od jeho letního příchodu do klubu vycházejí. A prý jim to klape. „Dal mi několik rad ohledně Premier League. Prostě věci, které bych možná na začátku nevěděl,“ prozradil dvaadvacetiletý belgický reprezentant, který si jméno udělal především na hostování v Atlétiku Madrid.

Ačkoliv se mluví o tom, že by Čech mohl Chelsea opustit, Courtois by nic nenamítal, kdyby jeho o deset let starší rival na Stamford Bridge zůstal. „Nemám s tím problém,“ tvrdí Courtois.

Sám však přiznává, že by se v obdobné situaci zachoval jinak. „Přišel jsem sem samozřejmě hrát. Vím, že Petr je skvělý brankář, ale když se vrátíte z úspěšného hostování, věříte, že budete hrát. Jinak by bylo pro mě lepší jít do jiného týmu,“ uvedl Courtois.

Téma o Petru Čechovi ve středečním Sportu

Titulní strana stredečního vydání deníku SportFoto sport

SESTŘIH Premier League: Burnley - Chelsea 1:3
Video se připravuje ...

O vyrovnání se postaral Costa
O vyrovnání se postaral Costa

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud