Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kouč hokejového nároďáku si »sám« zadělal na vnoučata: »Růža« bude děda!

Autor: vba

Bude se slavit! Z trenéra české hokejové reprezentace Vladimíra Růžičky (51) se v červenci stane dědeček! Jeho dcera Eva (32) je totiž v pátém měsíci těhotenství.

Nejprve vybojovat medaili z domácího šampionátu a pak oslavit příchod vnoučat. Takový je ideální plán Vladimíra Růžičky, který se velkého životního milníku vůbec nebojí. „Moc se těším,“ prozradil deníku Blesk.

»Růžovi« navíc nahrává i termín plánovaného porodu, který neohrozí přípravu jeho týmu na MS. „Plány mi to snad nenaruší, vždyť se to čeká až v létě,“ usmál se olympijský vítěz z Nagana, jenž si na svou pozici budoucího dědečka sám zadělal!

Otcem dítěte totiž bude kondiční trenér Lukáš Stránský, jehož si Růžička před třemi lety ještě jako kouč Slavie přivedl do Edenu. A právě tam se s Evou seznámili!

Slavia je její život

Současný partner Evy Růžičkové není jejím prvním ze slávistického prostředí. Před Stránským chodila »Růžova« dcera s dlouholetým obráncem sešívaných Janem Novákem (36). V roce 2008 se ale po takřka deseti letech soužití rozešli.