Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svatba hokejového tvrďáka: Gudasovým svědčila Marešova sestra!

Autor: ps

Uplynulý víkend patřil hokejistům! Nejen, že se v sobotu volil český král, kterým se podvanácté stal Jaromír Jágr (44). Někteří hráči se do Karlových Varů nedostali, měli totiž jiné »starosti«. Ženil se Jiří Hudler, Vladimír Růžička ml. a »praštil do toho« také tvrďák z Philadelphie Radko Gudas (26).

Neuspořádali žádnou veselici ve světlech reflektorů jako Hudler . Radkovi a jeho partnerce Barboře Chrenkové bohatě stačila farma v Nedvězí nedaleko Rabyně. Hostům navíc naordinovali přísný dress code – vesnické oblečení!

Novomanželům blahopřálo na 150 hostů, přijeli také reprezentanti Ondřej Palát , Michal Jordán nebo Slovák Richard Páník. Říznému bekovi sňatek »odklepnul« bývalý spoluhráč z Tampy Bay Mark Barberio (dnes už bojuje v dresu Montrealu), na nevěstu »dohlédla« sestra moderátora Leoše Mareše Veronika.

„Radko měl svatbu na den přesně 28 let poté, co jsme měli svatbu my. Měli jsme to tenkrát s Radkou na liberecké radnici a taky pršelo!“ zavzpomínal hrdý otec Leo.

Boleslavská Škoda Buggy ze 70. let se jen těsně nedostala do výroby. Po světě jezdí tři a jedna z nich dovezla Gudase k oltáři.
Boleslavská Škoda Buggy ze 70. let se jen těsně nedostala do výroby. Po světě jezdí tři a jedna z nich dovezla Gudase k oltáři.

Svatba byla vyústěním dlouholetého vztahu, který nabral novou životní vlnu loni v březnu, kdy se Radkovi a Báře ještě na Floridě (před trejdem do Philadelphie) narodila dcerka Leontýnka. Pak už jen čekali na léto, aby se z nich v Česku stala rodina i na papíře.

A kdo ví, jestli se u Gudasů nebude v blízké budoucnosti pořádat další veselice! Na svatbě totiž nemohla chybět Radkova sestra, držitelka Thálie, Karolína, kterou šikovný bratříček přihrál spoluhráči z Philadelphie Michalu Neuwirthovi. Očividně jsou šťastní, takže se jistě máme na co těšit…