Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Václav Tittelbach skončil na Nově! Teď už je to definitivní

Autor: bke, iSport.cz

Sportovní moderátor Václav Tittelbach už nebude působit v televizi Nova. Její nejvýraznější tvář skončila krátce před Vánoci. Tittelbach na Nově přitom pracoval od jejího vzniku nepřetržitě dlouhých 18 let.

"Televize Nova se po vzájemné dohodě rozhodla ukončit spolupráci s Václavem Tittelbachem. Václav byl dlouhé roky nedílnou součástí sportovní redakce. Nyní se ale rozhodl jít vstříc dalším výzvám," prohlásil ředitel komunikace a PR Josef Koukolíček.

Tittelbach patřil dlouho mezi nejoblíbenější tváře nejsledovanější komerční televize, ale popularitu si získal i jiným způsobem. Častokrát se ocitl pod palbou kritiky fanoušků, kterým se nezamlouval jeho styl, jakým komentoval přenosy z hokeje i fotbalu.

Ke konci Tittlebachovy éry se schylovalo už delší dobu. Letos v dubnu ho vedení Novy stáhlo z moderování Sportovních novin a stal se z něj řadový redaktor. Nyní končí definitivně.

Tittelbach opouští Novu tři roky po další stálici mezi sportovní moderátory na Nově, kterým byl Pavel Poulíček. Jejich místa zabírají nové tváře. Nova naposledy angažovala jako reportérku Innu Puhajkovou, bývalou přítelkyni Jaromíra Jágra.