Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Srandista Jágr vyplázl jazyk! S fanouškem se fotil během zápasu

Autor: tej

Jaromír Jágr prostě není žádný suchar. Při pátečním utkání překonal hranici tisíci gólů v kariéře a přestože se New Jersey výsledkově nedařilo ani v následujícím utkání v Tampě, dokázal se český hokejista odvázat. Když seděl na střídačce, chtěl se fanoušek vyfotit vedle něj. Toho si hvězdný hráč všiml a speciálně pro něj zapózoval s vyplazeným jazykem.

Pro Jaromíra Jágra to byl víkend, ze kterého vyšel s hodně smíšenými pocity. Proti Floridě vstřelil svůj 1000. gól v kariéře, ale k výhře New Jersey to nestačilo. V sobotu Devils podlehli také Tampě Bay a sen o postupu do play off se jim zase řádně vzdálil.

V Tampě Jaromír Jágr tak přerušil pětizápasovou bodovou šňůru. Hokejisté New Jersey si cestu k postupu do play off ztížili. Útěchou může být, že je nyní čeká pět zápasů na domácím ledě, kde budou muset v každém případě bodovat.

Přes nepříznivě vyhlížející zápas v Tampě však Jaromír Jágr nezapomněl na tradiční srandičky. Všiml si fanouška, který se vedle něho fotí, neváhal a na fotoaparát vyplázl jazyk. Fanoušek snímek okamžitě umístil na twitter účet s popiskem: "Jenom já a Jaromír Jágr se na zápase bavíme."