Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zapomněla snad čerstvá posila Arsenalu, že přestoupila? Čech na dovolené v barvách Chelsea!

Petře, zapomeň na modrou! Teď patříš (i s trenkami) Arsenalu! Anglie se baví nad fotkami z Čechovy dovolené, na které vyrukoval v plavkách, které jako by nafasoval od Chelsea.

Nevinný »plavkový speciál« z rodinné dovolené na Sardinii usvědčil vždy dokonalého Petra Čecha (33) z drobného faux pas. „Zdá se, že má ještě slabost pro bývalý klub,“ naráží v titulku web Daily Mail na Čechovy modré trenky.

Zájem o elitního českého gólmana nicméně svědčí především o tom, jakou je v Anglii celebritou. Minulý týden se za zhruba 418 milionů korun přesunul ze Stamford Bridge na Emirates Stadium a čekají se tu od něj velké věci.

Petr ještě stihl vyvézt rodinku na pár dnů na italskou Sardinii, ale teď už mu začíná příprava v Arsenalu. Ve středu by měl v Singapuru odehrát první zápas proti místnímu výběru.

Na anglickém webu Daily Mail si z Čecha dělali legraci.Foto web Daily Mail

Je stále na plakátech Chelsea!

Petr Čech je stále na plakátech Chelsea.Foto archiv Blesk

Vítejte ve fotbalovém klubu Chelsea, hlásá billboard před stadionem Stamford Bridge. A z něj oranžově křičí do světa nepřehlédnutelná postava Petra Čecha, klubové legendy, která se 29. června upsala Arsenalu.

Petr je v tom nevinně – připomíná to situaci z léta 2009, kdy fotbalová Slavia měla po Praze plakáty s Erichem Brabcem a sloganem »Poslouchej kapitána, kup si permanentku!« Jenže toho trenér Karel Jarolím hned při startu letní přípravy nemilosrdně vyhodil. Spíš než touha po vstupenkách při pohledu plakát ožilo skandování antislávistů »Cirkus Eden!«.

Fanoušci Cheslsea jsou na tom podobně. „Petra máme rádi, je to jeden z největších hráčů klubové historie, ale myslím, že ten obrázek by měl rychle zmizet. Nepotřebujeme, aby nám připomínal hráče, který odešel k jednomu z největších rivalů,“ cituje jednoho z příznivců Daily Mail.