Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sparťanský »vrah« sudí Mazzoleni je známá firma: Popravčí, recidivista i zbabělec!

Autor: nem

Mezulán a gauner. Při vyslovení jména Paolo Mazzoleni (41) se sparťanům otevírají kudly v kapsách. Mají za to, že je sudí povraždil v bitvě s CSKA Moskva (2:3). A tenhle „Rozparovač“ už má na kontě několik zářezů!

Pražská odveta 3. předkola Ligy mistrů. O pauze se šlo do šaten za stavu 2:1 pro Letenské a po ní se začal arbitr chovat, jako kdyby ve své kabině našel dvě obálky. Jednu se štosem bankovek a druhou s fotkou Alexandra Litviněnka – bývalého oficíra, kterého podle Britů agenti ruské tajné služby otrávili poloniem...

Rozhodčí z Bergama vyloučil Matějovského za oboustranně stupidní střet s Fernandesem (Marek byl v souboji dříve než Brazilec v ruském žoldu a zasáhl balon) a odpustil CSKA nad slunce jasnou penaltu. Nababkin Lafatu složil jako medvěda v tajze!

Aby toho nebylo málo, arogantní Ital se ve finále vysmál do očí Bořkovi Dočkalovi. „Po zápase jsem se ho ptal, jestli jede domů s dobrým pocitem. Řekl mi, že jo,“ soukal ze sebe naštvaný kapitán rudých.

Tak už i sparťané vědí, kdo je pod Apeninami známá a notně provařená firma Mazzoleni. Však se podívejte, co má také na triku...

Průšvihy rozhodčího Mazzoleniho

* V červenci 2012 v posledních 20 minutách popravil Neapol (nařídil proti ní nesmyslnou desítku, vyloučil jí dva hráče a trenéra vyhnal na tribunu) tak, že z vedení 2:1 padla s v italském Superpoháru poháru s Juventusem 2:4. Poražení na protest odmítli převzít stříbrné medaile.

* V březnu 2014 ho Pescara žalovala na prokuratuře pro poškození klubu. Neodpískal pro ni penaltu za faul rukama, jako na Lafatu!

* V únoru 2015 odmítl 24 hodin před výkopem ze strachu z pomsty fans Neapole řídit její mač s Udine. Musel pískat náhradník.