Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sexy šaty Plíškové na Slavících? Už jsem dostala nabídky k sňatku, přiznala tenistka

Autor: pan

Petra Kvitová či Lucie Šafářová? Kdepak. Nejvíce skloňovaným jménem v souvislosti s českým tenisem se stala Karolína Plíšková. Nejdříve se v polovině listopadu rozhodující měrou podílela na vítězství českého týmu ve finále Fed Cupu nad Ruskem, aby o pár dní později šokovala odvážnými šaty při předávání Českých slavíků, které do velké míry odhalovaly půvaby české hrdinky. "Muži mi do očí opravdu nekoukali," přiznala česká hvězda. 

Jedenáctá hráčka světa se na slavnostním večeru objevila po boku své parťačky z rozhodující čtyřhry Barbory Strýcové. A počínala si zde stejně suverénně, jako ve vyprodané O2 Areně. I když jak přiznala v rozhovoru pro páteční Sport Magazín, ve vybrané společnosti se dvakrát jistě necítila.

„Byla jsem daleko nervóznější než při tenise. Sice jsme stály na pódiu s Bárou, ale i tak. Byla to úplně jiná společnost, než v jaké se pohybujeme. Sportovci, zpěváci nebo herci, to je něco jiného. Nervy pracovaly,“ přiznala třiadvacetiletá tenistka.

Rodačka z Loun však především znervóznila okolo stojící muže, kteří nemohli odtrhnout oči od jejích odvážných šatů. "Šaty mi navrhovala Beata Rajská. Známe se, a teď jsme se domluvily, že budeme spolupracovat, když se to tak povedlo,“ říkala o dvě minuty mladší ze sester Plíškových Karolína.

Pozornost okolí? Nutné zlo

Nemůže překvapit, že ohlasy na odvážnou róbu na sebe nenechaly dlouho čekat. A co víc. Česká tenistka dostala dokonce i nabídky k sňatku. „Je pravda, že jsem jich pár dostala. Občas i někdo napíše. Zprávy dostávám hlavně na Twitter a Instagram, Facebook nemám. Takže přes to občas někdo něco vystřelí,“ směje se tenistka s největším počtem es v letošním roce.

Rozená flegmatička se však potencionálními nápadníky nenechala rozhodit. „Jestli je mi příjemné být v centru pozornosti? Beru to spíš jako nutné zlo. Nebo jinak to řeknu. Nevadí mi to. Když jsou úspěchy, patří to k tomu. Nedá se nic dělat.“

Karolína Plíšková v současné době ukazuje svoji kvalitu a nezpochybnitelný půvab na exhibičním turnaji International Premier Tennis League v indickém Dillí. Cíl pro příští rok však má jasný. „Chci znovu zaútočit na světovou desítku a více se prosadit na grandslamech,“ říká fedcupová hrdinka.

Červené plavky jsou pro Karolínu samozřejmostí.
Červené plavky jsou pro Karolínu samozřejmostí.