10. prosince 2015 • 23:35

Spartě hrozí United, Neapol i Liverpool. Koho si přeje Ščasný?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Verdikt odvolací komise: Rada stihne začátek příští sezony
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teď už jde do tuhého... Fotbalisté Sparty postoupili do jarního play off Evropské ligy z druhého místa ve skupině. Při pondělním losování tak budou ve druhém koši, kam patří nenasazené celky. Letenským tak hrozí, že se jim do cesty postaví věhlasné celky jako je třeba Liverpool, Manchester United, Leverkusen či Neapol. Mezi přijatelné možnosti naopak patří Rapid Vídeň, ruský Krasnodar, nebo Molde z Norska.



Trenér Zdeněk Ščasný by si však přál právě slavný Manchester United, který překvapivě skončil v Lize mistrů už po základní skupině. A to i přesto, že United před sezonou tým posílili o řadu velmi drahých hvězd. „Záleží na losu, kam až se můžeme dostat. Přál bych si ale raději velké mužstvo, aby byl plný stadion na Letné. Takový Manchester United by byl určitě skvělý pro sparťanské fanoušky,“ prohlásil Ščasný po vítězství 3:1 nad APOELEM Nikósie.

Zda se mu přání splní, bude jasné už po pondělním losu v Nyonu.

Rozdělení košů

1. koš
Neapol, Lazio, Bilbao, Porto, Basilej, Olympiakos, Manchester United, Leverkusen, Molde, Liverpool, Krasnodar, Rapid Vídeň, Braga, Tottenham, Lok. Moskva, Schalke

2. koš
Marseille, Sevilla, Valencia, Galatasaray, Šachtar, Saint-Etienne, Dortmund, Villarreal, Midtjylland, Sion, Fenerbahce, Anderlecht, Sparta, Fiorentina, Sporting, Partizan

Jak se bude losovat play off Evropské ligy

a) Kluby ze stejné země nemůžou být vylosovány proti sobě
b) Vítězové skupin Evropské ligy + čtyři nejlepší třetí týmy z Ligy mistrů proti ostatním
c) Kluby, které se potkaly ve skupině, se nemohou střetnout znovu
d) Vítězové skupiny Evropské ligy a čtyři nejlepší třetí týmy z Ligy mistrů budou hrát odvetné utkání na domácím hřišti.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud