Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jágr se vrátil po dlouhém tripu domů: Čekala ho opálená prdelka!

Autor: mik, ps

Předlouhých devět dní na něj na Floridě čekala samotinká. A tak si Veronika Kopřivová (24) dala záležet, aby byl návrat Jaromíra Jágra (44) domů z »tripu« Panterů pohádkový. Návrat domů byl kouzelný, ale do haly už tolik ne. Jágr a spol. prohráli s Bostnem v prodloužení 4:5.

Jako správná hospodyňka totiž dobře věděla, že až se její milý vrátí v neděli z nekonečného, navíc hodně nepodařeného »výletu«, musí být všechno bez chybičky.

Panthers totiž na hřištích soupeřů rupli hned čtyři duely z pěti (3:4 sn, 1:3, 3:2, 2:3, 1:5), takže bylo nasnadě, že Jaromír se nebude zubit od ucha k uchu. A sexy blondýnka zná recept na chmury dokonale! Sladká dobrota, ideálně bábovka, určitě přijde Jardovi k chuti.

„Kdyby si náhodou někdo myslel, že se tady dloubu v nose, tak ať si to klidně myslí dál,“ popíchla Veronika škarohlídy fotkou na Instagramu, kde si opaluje zadeček v plavkách. Že by jen tak lelkovala? Vůbec ne!

„Neděle od slova nedělat? Uklizeno, nakoupeno, napečeno, odcvičeno a teď válečky za barákem, a čekám na…“ Zbytek vzkazu pak Verča stylově »zašifrovala« do barevných piktogramů. A co svému milému vlastně napsala? Rozšifrovali jsme to za vás.

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová tvoří pár, což potvrdilo i tohle selfie
Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová tvoří pár, což potvrdilo i tohle selfie