Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Navrátilová dováděla na párty s Kurkovou: Vyrazily na panáčky!

Autor: ps

Zaplatily přes 7 tisíc korun, aby si »vyhodily z kopýtka«! Tenisová legenda Martina Navrátilová (59) a česká topmodelka Karolína Kurková (32) vyrazily v Miami na prestižní párty, kde oslavily 50. výročí zdejšího nákupního centra a 30. výročí projektu zaměřeného na hendikepované lidi.

A nešlo o jen tak nějaké »mecheche«! Akce zvaná Destination Fashion 2016 do Miami přilákala hollywoodské hvězdy, mezi nimiž nechyběli herci Tommy Lee Jones či Christian Slater, největší osobnosti amerického šoubyznysu v čele se zpěvákem Pitbullem nebo topmodelka Kurková . Ta ovšem patřila s Navrátilovou jen mezi „obyčejné hosty“.

Karolína Kurková dováděla na párty v Miami s Martinou Navrátilovou.
Karolína Kurková dováděla na párty v Miami s Martinou Navrátilovou.

Přesto se rozhodly podpořit dobrou věc a z peněženek vytáhly slušnou sumu za vstupné. Podle fotek, na kterých nechybí ani Martiny manželka Julia Lemig (43), se skvěle bavily. Netradičně s panáčky v ruce, s úsměvy od ucha k uchu a blbinky při focení naznačují, že na ně v pozdějších hodinách dolehla i společenská únava.

A proč ne, každý se občas potřebuje odreagovat, zapomenout na běžné starosti a dát si trochu do »sosáčku«. Kurková, Navrátilová i Lemig se na párty skvěle bavily.