Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Malý penis? Nevadí! Ruská kráska Kurnikovová se vrátila ke staré lásce

Autor: pv

Je to turbulentní vztah. Bývalá tenistka Anna Kurnikovová (35) se letos v létě už poněkolikáté rozešla se zpěvákem Enriquem Iglesiasem (41) a to po dlouhých patnácti letech společného soužití. Oba tehdy oznámili, že je to tentokrát definitivní tečka za jejich láskou. Jak ale dokazují nedávné snímky z Floridy, už jsou opět spolu.

Kromě zpívání proslul Iglesias výroky o tom, že má strašně malé mužství a neváhal se stát tváří jedné značky kondomů, která malé prezervativy vyrábí. „Mám nejmenší penis na světě. A myslím to vážně. Změnil bych svůj penis, kdybych mohl. Je tak, tak, tak moc malý. Nikdy nemůžu sehnat extra malé kondomy,“ tvrdil před lety španělský zpěvák.

Jak je ale vidět, tak to bývalé populární tenistce Kurnikovové vůbec nevadí. Spíš má problémy asi s jinými věcmi. Během dlouholetého vztahu se rozešli nespočetněkrát, a pak se zase dávali dohromady.

Bývalá tenistka Anna Kurnikovová s přítelem, zpěvákem Enriquem Iglesiasem
Bývalá tenistka Anna Kurnikovová s přítelem, zpěvákem Enriquem Iglesiasem

Od počátku jejich partnerství se mluví o tom, že se budou brát, ale zatím s tím stále otálejí a není jasné, jestli to mají vůbec v plánu. Stejný případ je to i s těhotenstvím krásné Rusky. Několikrát byla spatřena s větším břichem a hned se začalo spekulovat, jestli není Anna v očekávání. Nakonec byla vždy maximálně přecpaná jídlem.

Jak jednou tahle love story dopadne, je ve hvězdách. Jedno je ale jisté, zpěvák a bývalá tenistka nemohou bez sebe žít. Už 18. prosince přijede Iglesias do Prahy, kde bude mít koncert. Bude mít jako doprovod blonďatou Annu?