Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Záhadná smrt veslaře Michala Plocka (†22): Přítelkyně promluvila!

Autor: top, ljš

Milovali se, ale před několika týdny se rozešli. Nejspíš ne v dobrém. Nečekaná smrt veslaře Michala Plocka (†22) přesto jeho bývalou přítelkyni Kristýnu hluboce zasáhla! Napsala pár řádků, které mnohé naznačují...

Seznámili se při studiích na stavební průmyslovce. Nejdříve byli jen kamarádi, pak spolu začali chodit. Jezdili na vodu, trsali na svatbě kamarádů... „Tyhle vzpomínky zůstanou navždy,“ napsala Kristýna na svém Facebooku, kde přidala pár fotek ze společného života.

Byla to láska jako trám, ale před několika měsíci skončila.
Byla to láska jako trám, ale před několika měsíci skončila.

Měl problémy

Ani ona si nedokáže vysvětlit, jaký může být důvod Michalovy zbytečné smrti. „Byl to usměvavý kluk, který se i přes svoje problémy dokázal usmát. Nevím, co se mu dělo v hlavě posledních dva a půl měsíce,“ zamýšlí se. Dva a půl měsíce nazpět je půlka září. Právě v tu dobu si Kristýna vymazala fotky s Michalem z Facebooku.

Byl na ni zlý

Mluvil nadějný veslař o ní, když týden před smrtí napsal na svém profilu: »Nikdy bych holku neuhodil, ale dřív jsem byl k přítelkyni zlý a teď už toho může jen litovat«?

Nejspíš ano. „Je mi upřímně jedno, jak na tohle někteří budou reagovat. Ale tenhle kluk si nezasloužil zemřít. Milovala jsem ho jako člověka i jako cílevědomého, hodného a citlivého sportovce. Hodně mě ta zpráva zasáhla. Upřímnou soustrast rodině. Ať mu pánbůh dá lehké nebe.“