Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zlaté vlasy, Zlatý míč? Ronaldo vrkal se svou modelkou, vedle seděl jeho syn

Autor: ija

Zlatý míč, zlaté vlasy! Cristiano Ronaldo prý už ví, že v pondělí získá počtvrté v kariéře prestižní ocenění Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa, a tak začal slavit s předstihem. Na tréninku Realu Madrid se objevil s novým účesem, na vršku hlavy dostaly jeho vlasy barvu prestižní trofeje. Při ligovém zápase Realu s Deportivem pak dostal volno a v dobré náladě se na tribuně tulil k modelce Georgině Rodríguzové, vedle které seděl jeho syn Cristiano Ronaldo junior. A babička...

Z prostředí magazínu L´Eqiupe před pár dny prosáklo, že portugalský kanonýr už dostal informaci o tom, že tenhle Zlatý míč bude jeho. A není to ani tak překvapivé po roce úspěchů, v němž vyhrál Ligu mistrů s Realem Madrid a s portugalskou reprezentací zase triumfoval na EURO. Zlatá oslava k tomu prostě patří.

Cristiano Ronaldo seděl na tribuně vedle krásné ženy, až vedle ní byl Portugalcův syn a máma
Cristiano Ronaldo seděl na tribuně vedle krásné ženy, až vedle ní byl Portugalcův syn a máma

O víkendu Ronaldo nehrál, na zápas proti Deportivu La Coruňa dostal volno a sledoval ho jen na tribuně. Na stadion Santiaga Bernabeua vzal i svou novou přítelkyni, modelku Georginu Rodríguezovou, kterou už seznámil se svým synem Cristianinhem. Že by to tentokrát bylo vážnější než s předchozími krátkodobými známostmi?

Real Madrid - La Coruňa: Gól! Stadion vybuchl! Kapitán Ramos se opět předvedl, v nastavení hlavou rozhodl
Video se připravuje ...

Jak si vedly hvězdy ve 14. kole La Ligy? Messi s Ronaldem se v El Clásicu moc nepředvedli
Video se připravuje ...