Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Plekanec se v NHL trápí a jeho Lucka? Perfektní polibek, ale bez Tomáše!

Autor: mik

On už zámoří »dobyl« s bruslemi a hokejkou, manželka Tomáše Plekance (34) Lucie Vondráčková (36) to teď zkouší přes umění. Jako hlavní postava romantické komedie!

Podle názvu nového filmu – Perfektní polibek – jehož první klapka padla těsně před koncem uplynulého roku, se může zdát, že české zpěvačce a herečce doma v Montrealu právě romantika chybí. Její muž totiž v dresu Canadiens prožívá bodově hodně nepovedené období, vždyť ve 37 zápasech trefil tři mizerné branky (celkem 16 bodů)!

A tak se dá čekat, že doma s chotí a synky Adamem a Matyášem právě dvakrát »necukruje«. „Když se vám střelecky nedaří, tak samozřejmě člověk propadá trochu frustraci a netrefí se ani do prázdné branky,“ přiznal sám Plekanec serveru Nhl.com.

Pořádné pusy se tak Lucka coby hlavní hrdinka určitě dočká alespoň během natáčeného filmu. Nebude sice od Tomáše, ale co.

„Včera, v tuhých mrazech, začalo natáčení romantické komedie The perfect kiss. Užijte si poslední den roku 2016!“ vzkázala Vondráčková fanouškům na Silvestra s tím, že po desítkách filmových i muzikálových rolích v Čechách konečně začíná dobývat i svět. „Jedná se o televizní film, který půjde letos o Vánocích. Pracuji se skvělým týmem,“ raduje se. Tak snad dobrou náladou nakazí i trápícího se »Plekyho«.

O líbání nebude nouze, ale Lucka vedle sebe Tomáše mít nebude.
O líbání nebude nouze, ale Lucka vedle sebe Tomáše mít nebude.