Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší zásah gólmana Liverpoolu. Sbalil krásnou hvězdu Instagramu

Autor: ija

Německý gólman Loris Karius (23) v brance Liverpoolu zrovna nezáří, jasný úspěch ale zaznamenal na milostném poli. Sbalil totiž fitness guru Pamelu Reifovou (20) a tuhle kost mu kdekdo závidí. Rodačka z Karlsruhe získala věhlas jako fitness instruktorka na sociálních médiích, kde má 2,7 milionu followerů a je momentálně největší německou instagramovou hvězdou. Má obrovský vliv a jak sama říká, „strašně ráda motivuje a inspiruje lidi na celém světě."

 „Dostávám obrovské množství zpráv. Lidi mi píšou, že kvůli mně začali sportovat,“ pochlubila se populární Pamela, která má vlastní webové stránky založené na fitness. „Chlapi mi říkají, že jejich přítelkyně začaly podle mě trénovat, protože se jim líbím,“ dodala.

Karius se nedávno rozešel s jinou okouzlující blondýnkou, německou modelkou Annelie Alpertovou, s níž chodil dva roky, a hned se dal dohromady se sexy Pamelou. „Je to čerstvé, chodí spolu teprve krátce, ale Loris je do ní blázen,“ prozradil německým médiím známý fotbalisty. No, kdo by se Kariusovi divil… 

Fitness modelka Pamela Reifová je přítelkyní gólmana Liverpoolu Lorise Kariuse.
Fitness modelka Pamela Reifová je přítelkyní gólmana Liverpoolu Lorise Kariuse.