Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jágrova pozice u Panthers se mění! Změna je život, komentuje situaci

Autor: ps

Změna je život! Tak svoji pozici v týmu Floridy Panthers komentuje slavný hokejista Jaromír Jágr (44). Trochu se nad ním stahují mračna, jeho produktivita je bídná a on si je toho vědom. Bylo třeba něco změnit, proto ho teď zdobí bitkařský knírek!

Podobné módní kreace si muži na obličeji »designují« v listopadu při akci zvané Movember. Ta podporuje výzkum a prevenci rakoviny prostaty a varlat. Když pak pomineme německé pornoherce, monstrózní knírky pěstují především ochránci hokejových hvězd. Stačí si vzpomenout na mlátičku Georga Parrose s černým knírkem, jenž v NHL nasbíral přes tisíc trestných minut!

Ale zpět k české legendě. Poslední týdny v nejlepší hokejové lize světa si moc neužívá. Florida se pohybuje mimo pozice zajišťující play off a Jágr do statistických tabulek příliš nepřispívá. Nedaří se mu. Za posledních 17 zápasů nasbíral jen 8 bodů, v posledních čtyřech vyšel naprázdno úplně! Na to není zvyklý ani on, ani fanoušci. Jeho neotřesitelná pozice má trhliny.

Čas od času je tak potřeba udělat nějakou změnu, třeba mu ten kartáč pod nosem přinese víc štěstí. Otázka je, jak se líbí i jeho přítelkyni Veronice! Nebo snad Jaromíra brzy uvidíme v nějaké šarvátce?

 

Jaromír Jágr se po sérii čtyř zápasů bez bodu rozhodl něco změnit. Pod nosem si nechal narůst knírek.
Jaromír Jágr se po sérii čtyř zápasů bez bodu rozhodl něco změnit. Pod nosem si nechal narůst knírek.