Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

»Přidrzlá« sexy princeznička Bouchardová narazila: Ponížená půjde na rande naslepo!

Autor: ps

Může mít chlapa, na kterého si ukáže, ale svojí velkohubostí si na sociální síti pořádně naběhla. Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová (22) prohrála na Twitteru sázku s fanouškem ohledně finále Super Bowlu, teď s ním musí jít na rande!

Víkendová nejsledovanější sportovní akce roku přinesla zajímavé příběhy i skutečné pikantnosti. Tou možná nejpoutavější byla konverzace »přidrzlé« tenisové princezničky, která o poločase očekávaného finále amerického fotbalu mezi týmy Atlanta Falcons a New Englands Patriots napsala na Twitter, že Falcons mají výhru v kapse.

Na to reagoval jeden z jejích followerů, který nezahálel a šel rovnou na věc: „Jestli vyhrají Patriots, jdeme na rande?“ Bouchardová reagovala překvapivě. Jistá si, že nemůže jen tak prohrát. „Jasně,“ odpověděla.

Jenže jedno z nejdramatičtějších finále, které poprvé v historii rozhodovalo prodloužení, přineslo legendární obrat řízený quaterbackem Tomem Bradym. Ponížená Eugenie tak musí s fanouškem na rande! A řekněme si na rovinu, kdo by nechtěl…

„Tak odkud jsi?“ napsala po fiasku, kdy neodhadla správný výsledek Super Bowlu. Klobouk dolů, že chce sázku dodržet, ale jak se její jednání bude líbit hokejistovi se zkušenostmi z NHL Jordanu Caronovi, který s tenistkou chodí?

Sexy tenistka Bouchardová v exotickém ráji
Sexy tenistka Bouchardová v exotickém ráji