Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

První důkaz, záletník Voráček si udobřil americkou přítelkyni: Láska u ledu!

Autor: ps

V létě randil v Praze s Markétou z Uherského Hradiště, jenže za mořem měl hokejista Jakub Voráček (27) těhotnou přítelkyni Nicole. Zadělal si tehdy na pořádný malér a měl to pořádně nahnuté. Naštěstí všechno dobře dopadlo. Máme důkaz!

První náznak, že se budoucí rodinka po nevěře nerozpadne, přišel v listopadu loňského roku. Nicole Warnecke (26) umístila na svůj Facebook zamilované obrázky s českým útočníkem oblékajícím barvy Philadelphie Flyers.

Obětí na pláži, líbačka v rozehřátém písku. „Miluju tuhle fotku,“ okomentovala tehdy jednu z nich i Inna Puhajková , která se s Voráčkem dobře zná. Ale tenkrát to také byly jen dva měsíce od úletu, kdy byl kladenský rodák v Praze nachytán, jak randí s jinou.

 

Zdá se, že krize Jakuba Voráčka a jeho přítelkyně Nicole je minulostí
Zdá se, že krize Jakuba Voráčka a jeho přítelkyně Nicole je minulostí

Pak zmizel do Ameriky a povídalo se, že se s Nicole hodlá rozejít, vyřešit finanční záležitosti a placení na miminko, které se mělo co nevidět narodit. Očividně se nic takového nestalo a Jakub doma vše urovnal. Narodil se Jakub junior, táta s mámou si to vyříkali a ve Philadelphii teď žije spokojená rodinka.

Důkazem je fotka pořízená den před venkovním zápasem Winter Classic v Pittsburghu (2:4), kde Voráček s Nicole ruku v ruce kroužili po ledové ploše Heinz Field stadionu. S úsměvem a láskou v srdci. Tak snad jim to zase klape!