Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotbalista Jankulovski v rozpálené exotice: S kým si vyrazil na pláž?

Autor: ps

Ani se nerozkoukal a z jeho malé princezny se stala krásná slečna. Dcera internacionála Marka Jankulovského (39) Karolína si je toho vědoma a ráda se pochlubí svými přednostmi na sociální síti. Někdy dost odvážně! Jedním z posledních příspěvků byla odhalená prdelka.

Její tatík válel ve slavných italských klubech Neapoli, Udinese a Miláně, kde Jankulovski vydělal stovky milionů. V nejlepších časech bral v milánském AC 130 milionů korun za sezonu. Tak není divu, že Karolína s rodiči často cestují po dovolených kolem světa a jejich životní styl má vysokou úroveň.

Z malé brunetky vyrostla sexy kost se vším všudy! Kdyby chtěla, z fleku by mohla na přehlídková mola nebo před fotoaparáty špičkových fotografů. Jenže Karolína je nohama na zemi, ztvárnit svoji krásu umí sama. Dostatečně!
Momentálně prožívá první velkou lásku, jenže bez svého milého vyrazila s mamkou a taťkou do teplých krajů. Stýská se jí. Tak přispívá alespoň tradičními provokujícími ochutnávkami.

O své zážitky i nálady se dělí na Instagramu, který zavaluje opravdovými panoramaty. A jeden z posledních kousků opravdu stojí za to! Jen v zaříznutých plavkách stojí na pláži a hledí na otevřené moře, sluneční paprsky jí opalují obě půlky. Moc! „Spálená jak rak. Tmavý filtr to jistí,“ napsala rošťanda k fotce.  

Tak snad bude brzy doma a její miláček jí rudou pokožku pěkně něžně namaže. Co si budeme povídat, od rodičů už to asi není úplně ono…

Karolína vystavila svoji spálenou prdelku.
Karolína vystavila svoji spálenou prdelku.