Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy slovenská snowboarďačka. Vypadá, jako by ji někdo zmlátil!

Autor: pv

Je to hodně drsný sport. Freestylový snowboarding se často neobejde bez zranění. Své o tom ví slovenská prknařka Klaudie Medlová (23). Letos v lednu během závodu X-Games v kategorii Big Air tvrdě dopadla po skoku a poranila si chrupavku v oblasti žeber. V ohrožení byla její účast na právě probíhajícím MS v akrobatickém lyžování a snowboardingu. Kdyby věděla, co jí potká, tak by do Španělska ani neletěla…

Medlová má pech. V lednu jí po nepříjemném pádu bolel celý člověk a hodně dlouho trvalo, než se z toho dostala. Na MS v Sierra Nevadě ji ale potkal podobný pád, který odnesla její krásná tvář a navíc ztratila šanci obhájit bronzovou medaili ze šampionátu před dvěma lety.

Klaudia Medlová
Klaudia Medlová

V tréninku na slopestyle si rozsekla bradu a museli jí to zašít deseti stehy! „Klaudie se necítila na to, aby mohla závodit. Panují tu hrozné podmínky. Trať je rozbitá a měkká. Kvůli tomu měla Klaudie i ten pád, kdy spadla na hlavu,“ prozradil trenér Slovenky Marek Hliničan.

Přesto chce půvabná bruneta ještě zabojovat o medaili alespoň v disciplíně Big Air, která se koná 16.-17. března. Snad bude mít tentokrát více štěstí.