Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jágr odhalil svůj povolený doping: Pochlubil se napumpovanými svaly!

Autor: top

Jak symbolické. V nejstarší hale NHL, slavné Madison Square Garden, dostal Jaromír Jágr (45) razítko na titul nejlepšího veterána historie. Čím to bylo? Před zápasem s Rangers užil povolený doping, napumpoval si svaly!

Šediny na vousech i kštici mu znatelně přibývají. Ale body pořád taky. Díky dvěma gólovým přihrávkám, jimiž na ledě newyorských Rangers pomohl Floridě k výhře 4:3 po nájezdech, jich má Jágr na kontě 1907.

A 269 z nich posbíral od února 2012, kdy oslavil čtyřicáté narozeniny. O bodík víc, než po čtyřicítce zvládl Howe. „Chystám se ho překonat i v počtu bodů po padesátce. Už se na to těším,“ culil se Jágr.

Don't you know, pump it up, you got to pump it up . #msg #flapanthers

Příspěvek sdílený Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr),Bře 17, 2017 v 8:35 PDT

Howe, jak známo, hrál NHL do 42 let, v 51 letech se ale na jednu sezonu vrátil a v 80 zápasech za Hartford udělal 41 bodů. „Není náhoda, že se mu říká Mr. Hockey. Bez debat je tohle pro mě velká pocta,“ dodal »Džegr«.

Před zápasem s Rangers použil povolený doping – dobrou náladu. Než šel na led, v chodbičce u šatny popadl pistoli od kompresoru a přifoukl si svaly na rukou i nohou. „Copak nevíš, že máš pumpovat svaly? Musíš pumpovat svaly,“ komentoval to slovy známé písničky Pump It Up belgického zpěváka Danzela.

Tohle je v NHL povolený doping.
Tohle je v NHL povolený doping.

Témata:  NHLdopingsvalyJágrsporthokejVIPsport Hokej na Heureka.cz