Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Lavický rapuje o Spartě před derby: Jsme špatný! Co tam nejsem, výkony jsou matný

Autor: spo

Derby song baví internet. Ještě před nedělním výkopem se herec Jakub Štáfek, proslavený jako seriálová postava fotbalisty Juliuse Lavického, rozhodl natočit klip k zápasu Sparty se Slavií. Vrhl se do toho společně s hudebníkem Vojtaanem, který fandí na rozdíl od Štáfka týmu z Edenu. Text songu je místy pořádně ostrý, ale zároveň vtipný.

Oba borci natáčeli v bytě, který obývá seriálová postava Lavického a začali tam spolu rapovat. „Kámo, to bude hell. My jsme vážně špatný. Od tý doby co tam nejsem, výkony jsou matný,“ hlásí sparťan Lavi a hned přidává další povzdech.

„Já se poseru, z těch našich trenérů. Změna za změnu, těžko si vyberu,“ kroutí hlavou Lavický a zarýmuje si i na přestup Bořka Dočkala ze Sparty do Číny. „Dočky, v Číně žere kočky.“

Na to pak v klipu hned reaguje slávista Vojtaano. „O Číně mi nemluv, mám z toho Tvrdík ,“ rapuje a odhrne si župan, kde ukáže bouli v trenkách.

„Ještě že trenér je Čech, i když trochu Šilhavý ,“ naráží pak muzikant na to, že čínská společnost vlastní klub z Edenu. Video pak končí bitvou na terase, kde se polonazí aktéři švihají šálami Sparty a Slavie.

Videoklip je natočený ve spolupráci se sázkovou kanceláří Chance. Tiket, který ukazuje "Lavi" ve videu, si můžete prohlédnout zde >>

Lavi a muzikant Vojtaano složili Derby song
Lavi a muzikant Vojtaano složili Derby song

Štáfek: Natočit hokejový Vyšehrad? Inspirace je taky dost
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak herec Jakub Štáfek válí v dresu týmu osobností Real Top Praha:

Řítí se jak lavina! Lavický předvedl na hřišti kličky i parádní trefu
Video se připravuje ...