Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Příběh velké Rajtoralovy (†31) lásky, která skončila: Nedal na ni dopustit

Autor: om

Byla to láska, která měla vydržet celý život. Jenže před dvěma lety najednou nebyla, pouto po šesti společných letech prasklo a už nešlo spojit. Petra Hrůzková, sympatická blondýna, a František Rajtoral (†31) přestali patřit k sobě.

Přesto se bývalá partnerka stala v Turecku významnou postavou jeho posledních dnů, které ukončil Františkův fatální čin. » Rajtoralův hořký příběh«, tak zní titulek jednoho z mnoha článků na tureckých webech. Píše se v něm, že českého fotbalistu v sobotu, tedy den před sebevraždou, opustila jeho přítelkyně – na fotce (staré pět let) je Petra Hrůzková. Deník Hurriyet píše, že Františkova přítelkyně Petra, která s ním žila v Gaziantepu, se nedávno vrátila domů…

Petra už je zhruba devět měsíců zadaná, žije s bývalým fotbalistou Marcelem Gecovem . Vstoupil jí do života více než rok poté, co skončila vztah s Rajtoralem. Sice zůstali v kontaktu a František na ni podle svědectví spoluhráčů stále nedal dopustit, ale spolu nebyli. Do Gaziantepu za ním nikdy nepřiletěla, i když on by si to možná přál.

Hodně odvážné šaty zvolila přítelkyně plzeňské hvězdy Františka Rajtorala
Hodně odvážné šaty zvolila přítelkyně plzeňské hvězdy Františka Rajtorala

„Já si beru do Turecka Dana – a on taky není sám, bere si tam mě,“ vtipkoval František, když loni v srpnu narychlo mířili s Danielem Kolářem z Plzně na obhlídku Gaziantepu.

Před čtvrt rokem skončilo angažmá Koláře, ukončil smlouvu a odletěl domů, František zůstal úplně sám. Leccos o tom napovídá fakt, že o jeho soukromí neví Turci zhola nic. Pokud by spoluhráči tušili o nějaké partnerce, která s ním skutečně u nich žila, dávno by to skrz ně prosáklo do tamních novin. „Byl veselý, pořád se usmíval a skoro nemluvil,“ říkali o něm. Jenže úsměv neznamená, že mu bylo hej…

To vše jen dává razítko na to, jak samotářsky mezi cizinci v cizí zemi tři tisíce kilometrů od domova František žil a zemřel.

Nikdy nezapomeneme! Osobnosti reagují na úmrtí Františka Rajtorala
Video se připravuje ...

Explzeňský Rajtoral (†31) spáchal sebevraždu. Podívejte se na jeho kariéru
Video se připravuje ...